Work

Teshtimat e lirisë : njeriu, politika dhe kultura

wd:Q31668689

Teshtimat e lirisë : njeriu, politika dhe kultura libër me autor Dritëro Agolli. Botuar në Tiranë nga shtëpia botuese "Dritëro" më 1997. Faqet e librit 919.
Read more or edit on Wikipedia

language: Albanian

Public
nothing here

editions

  • no edition found
add
add an edition without an ISBN

Welcome to Inventaire

the library of your friends and communities
learn more
you are offline