Work

Vjen njeriu i çuditshëm

wd:Q33800973

"Vjen njeriu i çuditshëm" është një përmbledhje me poezi e shkruar nga Dritëro Agolli. Libri është botuar nga Shtëpia Botuese "Dritëro" nga Tirana në vitin 1996 dhe ka 249 faqe.
Read more or edit on Wikipedia

language: Albanian

Public
nothing here

editions

  • no edition found
add
add an edition without an ISBN

Welcome to Inventaire

the library of your friends and communities
learn more
you are offline